Ösregn

Ja, jag vet att jag hela tiden tjatar om hur dåligt vädret är, så jag ska sluta nu, (även om jag i alla fall var tvungen att ha en rubrik i ämnet) ;) men annars är allt bara bra, lite trött bara efter att ha haft nationellt prov i religion, både tisdag och onsdag. Fan, vad tråkigt det var säger jag bara, men det gick bra hoppas jag och nu är det skönt att det är över.
Både i tisdags och igår var det träning som stod på schemat, och nu är det hårdträning inför föreställningarna som gäller. Som ni nog alla har förstått tränar jag cirkus, och vi har varje år föreställningar där vi får visa om det vi har tränat på under året. Så nu vet ni det ;). Men vi tar såklart även tid för både styrketräning och kondition, så det är skönt :) Sedan idag var jag tillsammans med några friendos på kunskaps informationsträff eller vad man ska säga, och det känns verkligen som det är på den skolan som jag vill gå på nu. Ni skulle bara veta vad jag hela tiden velar fram och tillbaka, jag ändrar mig i stort sett varje dag, både om skola och linje. Jag tror att jag har varit inne på alla teoretiska linjer och även några estetiska haha. Men nu känns det rätt, så det blir nog asbra :)
Sedan gick jag, Clara, Lisa och Karin och tog årets första Halvarsglass! Även om vädret inte var det optimala, så var det ändå supermysigt med många skrattattacker :)
 
Hahaha, ytterst fin bild på våra glassar :)
Me and Clara yesterday i grupprummet på en håltimme på en ytterst jobbig och onödig dag, med ett nationellt prov och två flumlektioner. Kuuuuul! Hatar sådana dagar. Men på bilden var jag glad :)
Nu ska jag nog sätta mig och checka lite tv innan jag snart ska nanna kudde (ja, jag snodde din line kalle, what'cha gonna do about it?) :) Ses snart igen, puss puss :*

Gott och blandat

Hejsan! Jävla regnjävel, seriöst, just när man tror att det ska bli vår börjar det ösregna istället, kul liv osv. Haha nejdå, livet rullar på ändå, igår var jag och syrran med mamma hos kusiner i linköping och svullade massa fika, asgott, innan jag vid sex tränade handstans, alltså man tränar att stå på händer, himla jobbigt med oerhört roligt! Efter de åkte jag hem och gjorde typ ingenting, gick och lade mig tidigt, jag var så jädra trött så det finns inte. Men idag var jag pigg :) 
Idag har varit en ytterst ordinär dag, var i skolan, hem och åt, tränade och nu sitter jag här. En avvikning från rutinen var att jag idag började träna en grupp barn på cirkusen, det var spännande och roligt, och jag längtar till att få lära känna barnen bättre. Imorgon är det nationella prov, i religion, och jag är ändå ganska lugn ändå, även fast jag såklart är lite smått nervös. Men det går nog bra, hoppas jag :) 
Avslutar med lite bilder från gårdagen och dagen idag, ha en bra kväll allihopa, puss puss!
 Delar av min fina släkt :D
Fina tjejer som snor min mobil <3
Här har vi en till ;)
Och en sista, bästa vännerna är dom <3

Tja tja bloggeeeen!!

Haha skoja. Nejdå men hur har ni det i det underbara solskenet? Äntligen säger jag bara, äntligen har vi fått lite sol och värme, som jag har längtat! Missförstå mig rätt, jag älskar vinter, men i högst en månad, och nu har det fan varit det i fem. Men nu känns det som att våren är här, så det känns ju kanoners! 
Gårdagen igår då, jag och syrran var som sagt hundvakt, och Clara, Lisa, Johan och Kalle kom hit och gjorde oss sällskap under kvällen. Supermysigt! Somna väl vid ett och gick sedan upp tjugo över åtta (ja, jag är hurtig) idag för att göra mig iordning och åkte sedan till träningen vid nio. Jag och syrran slipade då på vårt jongleringsnummer, som btw kommer bli awesome, tillsammans med Isak, våran tränare, som btw också är awesome ;). Vi tränade till tolv ungefär, sen drog vi hem och jag har duschat och ätit och nu sitter jag här. Snart ska vi åka till våran kusin i Linköping på födelsedagsfika, det ska bli roligt att träffa släkten igen! Men vi hörs säkert av senare, puss puss!
Några kusiner från mammas sida samlade för några veckor sedan :) ignore me pleaseeee ;)
Två så himla sanna och grymma bilder får avsluta detta inlägg :)

Melodifestival

Hej igen! Idag har varit en bra dag, imorse tränade jag som alla andra lördagsmorgnar, det var en jättebra voltträning, bättre än vanligt faktiskt, hur det nu är möjligt. Dock var jag och är jag fortfarande väldigt trött eftersom jag tillsammans med min kära klass igår var och hejade på våran klass i niornas årliga melodifestivalen. Det ´var så himla roligt, att skrika sig hes och dansa loss med sin vänner, det är det bästa som finns. De framför oss har nog tinnitus nu efter vårt skrikande, och jag har aaaasont i halsen, men det var det lätt värt. Det enda negativa med kvällen var nog DJn som var där och spelade sämst musik, men det går att dansa  till allt, så det var ändå helt okej. Och det som lite förstörde kvällen var att vi inte vann!! DET VAR SÅ HIMLA NÄRA! Vår klass kom delad tvåa, men var liksom den tvåa som blev uppropad sist, så de stod liksom tillsammans där framme i slutet tillsammans med kunskapsskolan när de sade; Och vinnaren är.... Så det var liksom ytterst nära, och jag tyckte faktiskt vi var värda det, mina kära vänner var så grymt duktiga och Oskar hade skrivit en awesome låt, så det var så synd att de inte vann, men tvåa är ju också asbra om man tänker efter, men ändå... ;) efter festivalen, som kanske var slut vid tio, drog jag med några till mcdonken och bara hade det kul. Nice kväll ändå :)
Me and Juhan, dock ser jag ut som en dränkt katt, men vad skulle jag göra? Jag hade ingen luva, inget paraply, så då blev det så ;)
Söta buddies igår, hahah de kommer döda mig, men vad gör man inte för bloggen ;)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske kommer några vänner hit, får se, men vi ska iaf vara hundvakt åt världens sötaste hund, så det blir mysigt. Men vi hörs av senare, puss puss!!
 

Lördag

Hejsan allihopa och förlåt att jag inte har bloggat, har helt enkelt inte orkat ;) men jag hade iaf två bra sista dagar på påsklovet, på lördagen kom Hilda hit och vi spelade kort och tittade på The woman in black, en skräckfilm där Daniel Radcliffe spelar huvudrollen. Daniel Radcliffe är om någon mot all förmodan inte visste det, skådespelaren som spelar Harry Potter i alla de filmerna och en underbar skådespelare. Filmen var verkligen sådär läskig och obehaglig, precis som en bra skräckfilm ska vara, så den rekommenderar jag verkligen! Sedan på söndagen tittade jag på de How i met your mother avsnitt jag inte sett i den nya säsongen, och de var såklart lika bra som vanligt. Den första veckan i skolan har varit lite jobbig, men det har ändå varit roligt att träffa alla vänner och börjat igen. Nu känner jag att det här inlägget börjar bli lite långt, så jag tittar in här lite senare och skriver mer om min helg osv. Men vi ses! Puss puss
Min bakrundsbild på mobilen just nu haha. Bästa Johan
Gammal bild på mig i brist på nya och med anledningen att jag just nu ser ut som en trött hamster ;)

Trööööött

Hejsan! Kvällen och natten igår var helt underbar, jättemysig med film, kyrkogårdsvandring och lite annat skoj :) Jag är dock lite trött just nu eftersom jag endast sov mellan 7 och 9 imorse, men annars mår jag kanoners. Kom hem för kanske 2 timmar sedan och har bara slappat i soffan sedan dess. Någon gång senare ska jag träffa Hilda, en kompis från Göteborg som vi inte träffar så ofta, så det ska bli jättemysigt. Men ha det bra så hörs vi! Puss puss
Kakan och Alvisen :)
Snygga gurlz ;)
Älskar er <3
Avslutar med en fin bild från vår morgonpromenad :)

Tjejkväll

Hej alla fina! Idag har jag inte gjort mycket, men jag har lyckats få lite plugg gjort och annat nödvändigt. Alldeles snart ska jag åka till Söderköping för att spendera kvällen och natten med mina extremt saknade tjejer, Alva, Tuva, Lovisa, Sabina, Emelie, Hedda och Jessica. Karin ska såklart också med. Jag är verkligen jättetaggad, det var jättelänge sedan vi träffades så det ska verkligen bli jätteroligt. Så det kommer antagligen inte bli någon mer bloggning idag, kanske ett snabbt mobilinlägg om jag känner för det. Men ni får alla ha en jättebra kväll så ses vi! Puss puss
L
Emelie, jag, Jessica och Karin för ungefär ett år sedan <3
Alva, jag, My och Karin <3
Jessica och Lovisa på Halloween förra året <3
Avslutar inlägget med den bästa bilden på Tuva från förra Halloween <3

Träning och sköna människor

Hejsan allihoa! Idag har varit en dag fullspäckad med aktiviteter, alltså en perfekt dag enligt mig, eftersom jag älskar att gör saker och hålla igång! Men kvällen hos Kalle i tisdags var jättemysig, jag och syrran hängde där med Johan och Kalle och bara pratade i flera timmar. De två killarna är verkligen sååå bra, bästa bröder. Onsdagen var sedan en ren städdag men det behövs också ibland ;) Sedan vid tio på kvällen kom min storasyster och hennes pojkvän ända från England som vi inte har träffat på flera månader, så det var verkligen jättekul! Så då satt vi uppe till halv ett och snackade, jättemysigt var det. Sedan halv elva idag kom farmor och farfar från Motala, och vi fikade, umgicks med dem, klättrade i träd och bara hade det allmänt skoj. Vi åt fisksoppa och prinsesstårta ( yummie!) och vid halv fyra cyklade jag och karin till cirkusen för en trampolin (studsmatte) träning. Sedan efter en timme med hopp och studs, blev det ytterliggare tre med nummerträning med mina kära volttjejer. Jättekul och effektiv träning! Så efter fyra timmars träning är jag rätt trött, men det är en skön trötthet. Men nu resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och chilla base. Ha det bra allihopa :) Puss puss

Old memories

Hejsan hoppsan allihopa! Idag har varit en bra dag, jag var som sagt på stan men Karin och Jessica idag, och när vi kom hem vid 5 slappade vi framför how i met your mother, världens bästa serie, innan vi åt middag med familjen. Sedan dess har jag faktiskt, hör och häpna, städat ur min gamla sekretär som jag inte har rensat på jag vet inte hur många år. Så himla många minnen man hittar där, det är så mysigt att läsa igenom gamla dagböcker, hitta gamla konsertbiljetter och minnas fantastiska stunder. Så idag tror jag jag har slängt 2 hela plastpåsar med grejer haha. Men det var verkligen nödvändigt, så det är skönt att det är gjort, jag hatar nämligen att slänga saker, jag vill helst behålla minsta småsak, men ibland måste man, och det är skönt när det är gjort.
Nu snart ska jag och syrran dra till Kalle och träffa några saknade vänner. Ska bli jätteskoj! Lägger nog upp några bilder imorgon så får ni ha det bra tills dess. Puss puss
Bild på mina buddies från förra veckan :D

Hej

 Jag hann tyvärr inte ta kort på min fina chokladkaka innan den var uppäten ;)
 Fina vänner på kurre <3
 Me at kurre ;)Jessica fick den stora äran att välja min rubrik och det var därför den blev så otroligt bra ;) vi har det i alla fall jättebra här på biblioteket där vi nu befinner oss efter en jättemysig fika på kuriosa och en tur på stan. Nu ska jag väl fortsätta vara lite social mot mina vänner så hörs vi väl senare! Puss puss

It's a beautiful day

Godmorgon allihopa! Jag sitter just nu framför tvn efter en härlig frukost och kollar på när kändisar blir blåsta. Så jävla roligt, min humor helt klart!
Så härligt med sol ute, det gör i alla fall mig mycket piggare och gladare när man vet att våren och även sommaren är på väg! Om ett tag ska jag och syrran dra ut i solen och träffa Jessica, en av mina vänner från cirkusen. Det var ett tag sedan så det ska bli jättemysigt att umgås lite med henne och bara skratta och prata. Jag ska försöka ta lite bilder och lägga upp här sedan. Ikväll ska jag antagligen träffa några andra vänner, men vi får se vad som händer. Men hoppas även ni får en underbar dag i solen, för det ska jag ha. Puss puss
En av de otroligt söta kattungar jag träffat på i helgen, då min granne på landet har fått 4 stycken. Jag smälter när jag träffar kattungar, helt seriöst är det de sötaste varelserna på jorden <3

Om mig

Hej igen. Mitt namn är som sagt Hedvig och jag bor i Norrköping, en fin stad som jag ibland hatar men oftast älskar. Jag går i nian i musikklass på Navestadsskolan, i den bästa klassen någon någonsin skådat. Jag kommer sakna dem något oerhört när vi börjar gymnasiet, men annars är jag väldigt taggad på att börja, att på ett sätt få börja om, träffa lite nytt folk osv.
På fritiden älskar jag att träffa mina vänner, som är de bästa människorna i världen, spela musik och sjunga, och träna cirkus. Cirkus tränar jag i Norrköpings Ungdomscirkus och det har jag gjort sedan jag var 7 år. Det är det absolut roligaste jag vet, och många av mina bästa vänner har jag träffat där, och det är jag otroligt glad och tacksam för. Cirkus är en stor del av mitt liv, jag älskar det verkligen.
Jag bor tillsammans med mina föräldrar, min bror och min tvillingsyster. Jag har även en storasyster, men hon har för länge sedan flyttat hemifrån och bor nu i England.
Ja, det var väl en liten presentation om mig, så nu kanske ni i alla fall fått ett litet hum om vem jag är, men ni kommer såklart få veta mer allt eftersom tiden går. 
Nu ska jag i alla fall fortsätta slappa i soffan framför lite fotboll. Ha ett fortsatt bra lov allihopa! :)
 
Några av mina allra bästa vänner från när vi var utklädda till hippies. Från vänster: Lisa, Karin, Amanda, jag och Clara <3
Karin och Alva :) Alva är en av mina vänner på cirkusen :)
Påskkärringar på landet i lördags :) 

Hejsan!

Jag har länge tänkt att jag ska skapa en blogg, jag älskar ju att skriva och då är ju en blogg perfekt! Men det har helt enkelt inte blivit av, men nu tog jag äntligen tag i det och skapade min alldeles egna blogg. Det ska verkligen bli jätteroligt att få dela med mig av mina tankar och om mitt liv, vad jag tycker om olika saker osv. En liten presentation om mig själv kommer i ett senare inlägg, hoppas ni alla har haft en bra påsk så syns vi snart :) 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0